Wil jij ook een actievere rol binnen het NTPP?

Het dagelijks bestuur van het NTPP bestaat uit 5 collega’s; Mariska Vernooij (voorzitter), Mathilde de Oude (secretaris), Wilco Ekkel (penningmeester), Stefan Aarsel en Rik Zwinkels. Onlangs hebben Mathilde en Rik aangegeven terug te treden uit het dagelijks bestuur. Zij hebben het afgelopen jaar een grote rol gespeeld bij de oprichting van het NTPP en de totstandkoming van de cao. Hun expertise heeft een grote bijdrage geleverd aan een succesvolle start van het NTPP, waarbij Mathilde een grote rol heeft gespeeld bij de cao onderhandelingen en Rik zijn kennis heeft ingezet om het NTPP bekendheid te geven onder de collega’s en jullie te enthousiasmeren om lid te worden. We willen Mathilde en Rik enorm bedanken voor de enorme inzet zij geleverd hebben!

Dit betekent ook dat er 2 posities vrij komen in het dagelijks bestuur van het NTPP. Wil jij je inzetten voor de arbeidsvoorwaarden van Talent&Pro? Dit is je kans!

 

Wat doet het dagelijks bestuur van het NTPP en wat houdt het in?

Het dagelijks bestuur van het NTPP zet zich primair in voor een duurzame en arbeidsvoorwaardelijk goede cao, voor alle medewerkers van Talent&Pro. Het dagelijks bestuur behartigt de arbeidsvoorwaardelijke belangen van het personeel van Talent&Pro en is het eerste aanspreekpunt voor de directie van Talent&Pro. Eventuele tussentijdse wijzigingen worden voorgelegd aan het NTPP. Ook is het dagelijks bestuur degene die namens de leden onderhandelt over een nieuwe cao na afloop van de termijn van de huidige cao. Het NTPP zoekt regelmatig contact met haar leden om zo op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen de organisatie.
Daarnaast valt binnen het dagelijks bestuur een aantal administratieve taken waaronder het regelmatig opstellen van communicatie naar de leden en collega’s van Talent&Pro, het houden van presentaties voor de nieuwe collega’s en het bijhouden van de ledenadministratie.

Het NTPP heeft wekelijks een telefonisch moment waarop de leden contact hebben met elkaar. Daarnaast spreken we meestal 1x per maand af. De gemiddelde tijdsinvestering is zo’n 10-12 uur per maand. In het geval we een nieuwe cao onderhandelen met directie, moet je rekening houden met een tijdelijke piekbelasting die hoger zal liggen.

 

De vacatures

Het dagelijks bestuur is op zoek naar 2 enthousiaste collega’s met passie en visie, die ons dagelijks bestuur willen komen versterken.

 

Vacature A

Als bestuurslid van het NTPP, ben jij:

 • Pro’er of minimaal 2 jaar in dienst van Talent&Pro
 • Een HR(-beleids) studie afgerond en/of affiniteit met HR of een beleid gerelateerde studie afgerond is een sterke pré
 • Hebt een sterke mening en visie en vindt het leuk om te sparren met collega’s
 • Hebt overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden
 • Je hebt een intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de verdere professionalisering van Talent&Pro en de best mogelijke arbeidsvoorwaarden

Vacature B

Als bestuurslid van het NTPP, ben jij:

 •  Pro’er of minimaal 2 jaar in dienst van Talent&Pro
 •  Bent analytisch sterk en houdt ervan om zaken tot op de bodem uit te zoeken
 •  Hebt een juridische achtergrond en inhoudelijke kennis van bijv. pensioenen is een pré
 •  Durft je mening te geven
 •  Je hebt een intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de verdere professionalisering van Talent&Pro en de best mogelijke arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij

 • De mogelijkheid om actief mee te praten en mee te denken
 • Op een bredere wijze te kijken naar ondernemingen, je visie te ontwikkelen en als sparringpartner op te treden
 • Goede dynamiek in informele sfeer
 • Uren (gedeeltelijk) declarabel onder werktijd

Solliciteren? Stuur je CV en motivatie voor 14 juni naar ons toe

Wil jij ook een actieve bijdrage leveren aan het NTPP en herken jij je in een van bovenstaande vacatures? Solliciteer dan direct via info@ntpp.nl, door je CV en motivatie naar ons te sturen.
Doe dit uiterlijk voor 14 juni!

Wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met Mariska Vernooij (voorzitter) op telefoonnummer 06-28461274 of mail naar info@ntpp.nl.

We hopen snel van jullie te horen!

Met hartelijke groeten,
namens het NTPP,
Wilco, Stefan en Mariska