Eind mei plaatsten we een bericht op Insite dat Mathilde de Oude en Rik Zwinkels afscheid namen en we op zoek waren naar 2 nieuwe collega’s om het dagelijks bestuur van het NTPP te versterken. We waren verheugd te zien dat meerdere kandidaten zich hebben aangemeld. Hierop hebben we met iedereen goede en leuke gesprekken  gevoerd en kwamen we tot de conclusie dat we gemotiveerde en enthousiaste leden hebben met een visie, die willen helpen de arbeidsvoorwaarden van Talent&Pro te begeleiden en te verbeteren. De kandidaten hebben het ons lastig gemaakt maar we zijn trots en blij om te kunnen mededelen dat Sven Klijnhout en Meyke Hermsen het dagelijks bestuur komen versterken. We heten Sven en Meyke van harte welkom! Hieronder stellen zij zichzelf aan jullie voor.

Sven Klijnhout

Sven KlijnhoutSven begon zijn Talent&Pro loopbaan in februari 2011 op de afdeling cao-regelingen van MN. Hierna volgden nog een handvol korte en lange opdrachten op het gebied van pensioenadministratie, actuariële verslaglegging, pensioen juridische zaken en risicomanagement. Sinds maart 2017 werkt hij op opdracht bij Syntrus Achmea als ALM specialist. Daarnaast is hij bezig met de laatste vakken van actuarieel analist, waarna hij verder wil studeren voor actuaris.

Sven is een enthousiast en gedreven persoon. Hij vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Binnen het bestuur van het NTPP heeft de pensioenregeling zijn bijzondere interesse. Een eigen cao past wat hem betreft perfect bij de professionele werknemers van Talent&Pro.

Meyke Harmsen

Meyke HarmsenMeyke werkt sinds februari 2010 voor Talent & Pro. Zij is als projectmedewerker gestart bij Match & More en is sinds januari 2014 werkzaam als People Manager. Eerst heeft zij deze rol binnen de unit Match & More vervuld om dat vanaf 1 maart j.l. binnen de unit Schade, Zorg & Inkomen te doen. Zij heeft meerdere units gezien als projectmedewerker en People Manager en is er dan ook van overtuigd dat ze de belangen van zowel projectmedewerkers als interne medewerkers goed kan behartigen, omdat zij goed weet wat er speelt. Meyke is betrokken bij Talent & Pro wil vanuit deze betrokkenheid graag een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie. Meyke heeft in alles wat ze doet de ontwikkeling van mens en organisatie centraal staan. Zij heeft affiniteit met HR gerelateerde vraagstukken en zal zich als bestuurslid van het NTPP met de ontwikkeling van Talent & Pro naar een steeds professionelere organisatie en daarbij passende arbeidsvoorwaardenvoorwaarden bezighouden.

Als jullie vragen of opmerkingen hebben, kunnen jullie ons altijd benaderen. Binnenkort zullen we meer van ons laten horen, ook op andere vlakken.

Met hartelijke groeten,

Namens het NTPP,

Mariska Vernooij