In een eerder bericht vandaag over het Netwerk van Talent&Pro Professionals (NTPP) hebben jullie kunnen lezen dat er woensdag 31 augustus een principe akkoord is bereikt over de cao. Het principe akkoord betekent dat we straks de uitgewerkte cao zullen voorleggen ter goedkeuring aan onze leden.

Een eerste succes willen we jullie niet onthouden en alvast aan jullie communiceren.

Een van de onderhandelingspunten was het afschaffen doorbelasten kosten introductieperiode. In overleg met de directie is besloten om de kosten van de introductieperiode niet langer toe te voegen aan de openstaande studiekosten van onze medewerkers (niet langer te amortiseren).

Dit betekent concreet dat een starter alleen tijd investeert en Talent&Pro de kosten op zich neemt. Tevens houdt dit in dat bij medewerkers die vanaf 1 september 2016 T&P gaan verlaten de introductiekosten niet langer in rekening worden gebracht.

Dit is een mooie verbetering van de huidige arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het dan ook belangrijk dit direct met jullie te delen. Samen met de directie rekenen we erop dat Talent&Pro hiermee nog aantrekkelijker wordt als toekomstig werkgever.

Met hartelijke groet,

Het bestuur NTPP
Mathilde, Mariska, Wilco, Rik en Stefan